Hogy tegyem magam túl ezen?
Édes szívem, fogalmad nincs még arról, milyen pofonokat kaphatsz- elő fog fordulni az egyetemen, hogy a vizsgán teljesen flottul, hibátlanul fogsz elmondani egy tételt, mégis kettest kapsz- ne vedd a szívedre, nem ezen áll a jövőd.
Én végzős kéttannyelvűs gimnazista vagyok, csak ( valószínűleg) több élettapasztalattal, mint te, ezért bátorítalak, hogy fel a fejjel, és tedd oda magad maximálisan az adott tantárgyból az elkövetkezendőkben is, de gondolj arra, én fél évet azzal töltöttem, hogy orvostól-orvosig rohangáltam, nem vagyok-e nyirokrákos. Szerencsére nem, de gondolj bele, az mekkora stressz volt... :)
Épp ezért nem értem miért rágódok ezen.
(Így utólag visszaolvasasva kicsit olyan a kérdésem, mintha "mesevilágban" élnék.)
Ne hibáztasd magad, ugyanilyen vagyok, egyszer kaptam franciából egy négyest, és majdnem belehaltam. :D Utólag röhejesnek tűnik, de én hiszem, hogy ez hajt előre, a vágy, hogy tanuljunk, és én nem gondolnám, hogy ez megfelelési kényszer lenne, inkább igény a tudásra.
További sok sikert a tanulmányaidban, legyél mindig kitartó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!