Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi volt a legmeghatározóbb...

Mi volt a legmeghatározóbb élményetek az egyetemi éveitek alatt amiért azt mondjátok hogy jó volt egyetemet végezni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 16. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a végén kaptam egy szép, színes, kemény fedelű papírt (becenevén: diploma), amivel végre normális állásra is eséllyel jelentkezhettem. Egyébként nettó idő- és pénzpocsékolás volt az egész.
2018. ápr. 16. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én imádtam az egészet. Ott kezdődik, hogy olyan városban jártam egyetemre, amit imádok. Gyönyörű az egész, tök jó volt a tavaszi napsütésben előadásra sétálni a Dóm mellett, pláne, ha még a kedvenc kávézómba is betértem előtte és a sétát egy fincsi lattéval a kezemben tettem meg:D Szerettem az egyetemi és a városi programokat. Szerettem a csoportomat, akikkel az évek alatt nagyon jól összekovácsolódtunk. Szerettem, mikor az unalmas órákat csoportosan ellógtuk és inkább beültünk valahova beszélgetni. Persze voltak jó előadások, érdekes gyakorlatok is a kevésbé jók mellett, amik szintén fel tudtak dobni. Bár sokat ellett tanulni és a vizsgaidőszak sokszor elég stresszes volt, de marha jó érzés volt, mikor a befektetett munka megtérült és jó jegyet kaptam. És persze nagyon jó érzés volt a végén a kezembe kapni a diplomám is:)
2018. ápr. 16. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A legmeghatározóbb az volt, amikor rájöttem, hogy végre igazi barátokra tettem szert.

Ott nem mutattam ki, de ahogy hazaértem kb. egy óráig bőgtem. :D

Előtte az általánosban, gimiben is csak kiközösítettek, az egyetemen meg befogadtak és részese lehettem annak, amiről nem is sejtettem, hogy létezik.

Addig is jó tanuló voltam(a tanulásba menekültem az osztálytársak elől), de ahogy végre barátaim is lettek, már örömmel tanultam, akartam többet tudni, hogy tudjak nekik segíteni. :)

Jelenleg is 4 volt egyetemista társammal közös vállalkozásunk van, maximális a bizalom. Ez meglátszódik az eredményeken is. :)

Számomra miért volt jó?

Sikerült önmagamra találnom. :)

2018. ápr. 16. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az évfolyamtársak elég jók voltak, összességében jól éreztem magam.

A diplomatémát úgy választottam, hogy szeressem, élvezet volt megírni.

Az oktatás viszont elég gyenge volt, a szervezés pedig kritikán aluli:(

2018. ápr. 17. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!