Gimisek, ti magatok döntitek el ha nem mentek suliba?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha betegek vagytok, hogyan mérlegeltek?2018. ápr. 16. 14:58
1/3 anonim válasza:
Én mindig mentem suliba, akkor is, ha kicsit beteg voltam. Így amikor azt mondtam, hogy nem megyek, a szüleim elfogadták, mert tudták, hogy nem csinálok sportot a hiányzásból. Azt hiszem, ez személyiségfüggő lehet, hogy kinek adnak a szavára és kinek nem. Ha szórakoztam volna a hiányzásokkal, akkor biztosan másképp álltak volna hozzá a szüleim is.
2/3 anonim válasza:
Nekem akkor is megengedték, ha csak nem volt kedvem menni. Ritkán volt ilyen, és amúgy is szinte kitűnő voltam.
3/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen. Rengeteget kellett tanulni, rengeteg számonkérés volt, emiatt nem szerettem hiányozni, így csak komolyabb betegségek esetén mertem otthon maradni, mert irdatlan mennyiségű anyagot kellett bepótolni, ami nem volt könnyű. Olyan is előfordult, hogy bementem betegen dolgozatot írni, mert már tanultam rá és nem akartam halmozni a tanulnivalót. Valamint a szülőnek is van 3 igazolása, ezeket én általában olyan esetekre használtam fel, hogy pl. szombati nap, amikor úgysem csinálunk semmit és teljesen felesleges bemenni vagy, ha esetleg nem tudtam rendesen felkészülni egy dolgozatra. Ilyenkor szóltam a szüleimnek és írtak igazolást. Sosem volt belőle probléma, mindig megértették, főleg úgy, hogy nem hiányoztam sokat és jó tanuló is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!