Gimisek, érettségi évében ti mennyit hiányoztok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy még azért betegen, folyó orral köhögve is bementek, hogy ne kelljen pótolni...Ti elkapjátok ilyenkor egymástól?2018. jan. 10. 15:41
1/2 anonim válasza:
Nem vagyok gimis, de rengeteget hiányoztam utolsó évben. Egyrészt utáltam az osztályomat, másrészt akkor műtöttek... Mivel nálunk a tanárok többsége semmit nem adott hozzá a tanagyaghoz és jó könyveink voltak, itthon simán megtanultam az anyagot magyarból, bioszból, töriből, az angol és a matek meg amúgy is gyakorlás kérdése volt, én mindkettőt meg tudtam érteni netes anyagok és videók segítségével. Az oktatási hivatal honlapján fenn voltak a követelmények, az alapján haladtam, a tz-kre meg fel tudtam készülni úgy, hogy megkérdeztem az osztály egyik jobb tanulóját, hogy milyen témakörök lesznek benne épp. Minden érettségim ötös lett és nem vagyok zseni sem.:) Nem javaslom az indokolatlan lógást, ezzel csak azt mondom, hogy ne kínozzátok magatokat és fertőzzétek egymást, feküdjétek ki a nyavalyát.
2/2 anonim válasza:
Eszem ágában nem volt betegen bemenni. Amúgyis az volt az érzésem végig, hogyha itthon lennék akkor sokkal jobban tudnék készülni, mintha benn lennék suliban. Jóeszű tanuló voltam/vagyok, egyedül a matek emeltemre kellett komolyabban készülnöm, ami sok gyakorlást igényelt. Az iskolában töltött idő nagyrésze, főleg a tölteléktárgyak a kukában landoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!