A munkáltatók figyelembe fogják venni, hogy 5 évig vagy 5és fél évig járok egyetemre? Még a régi hagyományos rendszer! Valamiféle hátrányba lehetek, ha hosszabb az egyetem elvégzési idő?
Figyelt kérdés
Sajnos májusban egy betegséget észleltek nálam és már 2 hónapja kórházban vagyok. Igy sajnos államvizsgázni sem tudok most júniusban. A nyelvvizsgám mind a kettőt már korábban megcsináltam.
Előre is köszönöm!
2010. jún. 12. 11:38
1/5 anonim válasza:
Nem fogják, nem ezen múlik. 18 félév esetleg kellemetlen lenne már
2/5 anonim válasza:
A diplomán a következőket szokták megnézni:
Megvan
Melyik egyetemen szerezted
Milyen szakos az a diploma
Régi rendszerű/új rendszerű, Bsc, Msc, osztatlan, doktori
A többi nem érdekli a munkáltatókat.
3/5 anonim válasza:
Bizonyos helyeken főleg ahol gyakorlatorientáltak, azt is nézik, hogy levelező vagy nappali tagozat, de azt, hogy mennyi idő alatt sikerült nem számolgatják.
4/5 anonim válasza:
Ha egy-egy állásra elég nagy túljelentkezés van, én a munkáltató helyében biztosan megnézném, bocsi, de nem miattad, csak, ha az ember megteheti, hogy válogasson...
5/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy a munkáltató mit fog nézni...
DE azért kiváncsi volnék a véleményekre, mert sajnos én télen államvizsgázok a bsc-sekkel együtt.
De elvileg az én hagyományos diplomám, 2 nyelvvizsgával többet ér, mint a bsc egy nyelvvizsgával.
2010. jún. 13. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!