Ha valaki egy kórházi osztályon osztályos orvos, az mit jelent?
mmint hogy tekintenek rá, tudom van segédorvos, alorvos, stb, de ez az osztályvezető főorvos után jön a ranglétrán, vagy hogy?
bocsi ha buta kérdés, és rossz kategória, csak érdekelne mégis ... :)
Mondom szerintem szakorvosnak felel meg.Vannak az osztályok és annak az orvosnak van olyan szakvizsgája,hogy dolgozhat azon az osztályon,nagyobb a gyakorlata és a szaktudása,mint egy általános orvosi diplomával rendelkező valakinek.
Te EÜ-ben akarsz elhelyezkedni vagy minek érdekel???????? :)
olvastam régi leleteket, és mindegyiken más orvos tipus volt, ezért nem értettem :D azt hittem eddig h van a rezidens, a sima orvos meg a főorvos és kb ennyi :)
csak azt nem értem még mitől függ h ki melyik, a rezidens ugye a kezdő, és gondolom az évek száma határozza meg h ki mikor válik főorvossá meg stb ... vagy nem tudom :)
ha valaki utána tudna járni, tényleg megköszönném :)
értem, és köszönöm a válaszokat!
Akkor a ledolgozott évek száma, és a tapasztalat, nem befolyásolja ezeket a rangokat? pl főorvos sem lehet ugye egy kezdő, ha jól tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!