Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha valaki egy kórházi osztályo...

Ha valaki egy kórházi osztályon osztályos orvos, az mit jelent?

Figyelt kérdés

mmint hogy tekintenek rá, tudom van segédorvos, alorvos, stb, de ez az osztályvezető főorvos után jön a ranglétrán, vagy hogy?

bocsi ha buta kérdés, és rossz kategória, csak érdekelne mégis ... :)

2010. jún. 11. 20:52
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
állatorvos után van közvetlenül, a betegek többsége ugyanis állat. Személyes tapasztalat.....
2010. jún. 11. 21:18
 2/10 A kérdező kommentje:
ha nem tudsz értelmes választ adni akkor szerintem inkább ne írj...
2010. jún. 11. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem arra mondta valaki,hogy azon az osztályon dolgozik???Nem az az osztályos orvos???
2010. jún. 11. 21:22
 4/10 A kérdező kommentje:
vannak valamilyen kategóriák h alorvos, osztályos orvos, rezidens, főorvos, szakorvos stb, biztos van ennek vmi rangsora, igazából erre lennék kiváncsi h az osztályos orvos kb hol állhat, egy osztály orvosai közül
2010. jún. 11. 21:55
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Mondom szerintem szakorvosnak felel meg.Vannak az osztályok és annak az orvosnak van olyan szakvizsgája,hogy dolgozhat azon az osztályon,nagyobb a gyakorlata és a szaktudása,mint egy általános orvosi diplomával rendelkező valakinek.

Te EÜ-ben akarsz elhelyezkedni vagy minek érdekel???????? :)

2010. jún. 11. 23:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Na majd holnap megkérdezem a családot,van pár orvos nálunk.
2010. jún. 11. 23:37
 7/10 A kérdező kommentje:

olvastam régi leleteket, és mindegyiken más orvos tipus volt, ezért nem értettem :D azt hittem eddig h van a rezidens, a sima orvos meg a főorvos és kb ennyi :)

csak azt nem értem még mitől függ h ki melyik, a rezidens ugye a kezdő, és gondolom az évek száma határozza meg h ki mikor válik főorvossá meg stb ... vagy nem tudom :)

ha valaki utána tudna járni, tényleg megköszönném :)

2010. jún. 12. 07:45
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Talán az, aki éppen felel az osztály működéséért, amikor az osztályvezető nincs bent.
2010. jún. 12. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Figyu,az van,amit mondtam!Az osztályon dolgozó orvos szakvizsgával.Nővérek tartoznak alá,nem orvosok,mint pl. a főorvosnál.Itt mindenki meg van becsülve,az hogy valakinek más rangja van,az azt jelenti,hogy mennyit kell dolgoznia!!!!!!!!!!!
2010. jún. 12. 12:34
 10/10 A kérdező kommentje:

értem, és köszönöm a válaszokat!

Akkor a ledolgozott évek száma, és a tapasztalat, nem befolyásolja ezeket a rangokat? pl főorvos sem lehet ugye egy kezdő, ha jól tudom :)

2010. jún. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!