Emelt kémiához szükséges kísérleteket hogyan lehet "megtanulni"?
A neten több verziót is találsz. Lehetnek eltérések, mert pl. van olyan kísérlet, ami többféle módon is elvégezhető (helyesen).
Léteznek csak a kísérletes részhez előkészítők, én két éve az ELTE 2 alkalmas laborjára mentem, az ilyeneket NAGYON ajánlom! (Még csak nem is volt drága - de felkészülten kell odamenni, mert ott megcsinálod a kísérletet, persze, ha valami nem megy, akkor válaszolnak, meg szólnak, hogy mik szoktak lenni a tipikus hibák, de minden kísérletnél nincs idő leállni ott bogarászni)
Köszönöm a válaszokat. :) Az írásbeli után a bioszfaktos tanárnőm elvállalta, hogy megcsináljuk őket, így nem kell pestig utaznom kísérletezni.
Én a biokemonline-on megtaláltam a 69 tételt videóval, és egy pdf-s jegyzetet [link] ahol ki van dolgozva az összes tétel, rajzolt képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!