Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz 70%+-os érettsé...

Mennyire nehéz 70%+-os érettségiket írni?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik a kérdés.

Ugye eljött az a hónap, amikor egy hónap alatt megtanul az ember több éves anyagot (na jó, azért nem ennyire komoly a helyzet).

És mivel nekem min 70%-os érettségiket kell írnom, eléggé befostam, hogy mi lesz, ha nem lesz meg. Úgyhogy ezt a hónapot arra áldozom fel hogy írásbelire, a következőt meg hogy szóbelire készüljek fel. Attól nem félek, arra meg van adva a tanulni való.

Na de írásbelire mennyire nehéz elérni a 70-80%-ot?

Magyarból, matekból, infóból és töriből érettségizek.

help

2018. ápr. 2. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire, ha az utóbbi 4 évben rendesen odafigyeltél.

Figyelj az apró részletekre, hogy pontosan mit kér a feladat (matek főleg).

2018. ápr. 2. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel nehezebb lett volna ahelyett hogy kiteszed ezt a kérdést mondjuk megcsinálni ezeket az érettségiket?
2018. ápr. 2. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Középszinten semennyire.. sőt.
2018. ápr. 2. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is idén érettségizem, de pl. a töri középszinten egy vicc, eddig akármennyit készültem - nem készültem, alig pár pontokat vesztettem, mert az egész gyakorlatilag szövegértés... :D

Magyarban is szövegértés lesz, abban mondjuk vannak félreértelmezhető dolgok, de amúgy nem nagy cucc az sem, a szövegalkotás része nehezebbnek tűnik.

Matekhoz használhatsz függvénytáblát, számológépet - csak tudd, mit hol kell keresni, meg legyen jól beállítva a számológéped. Meg gyakorolj előző feladatsorokból, mert kb. ugyanezekre a típusokra kell számítani. Azért néhány alapképlet legyen meg, mert nem feltétlenül lesz időd mindent kikeresni a függvénytáblából, de a nagyon bonyolultakkal ne törődj..

Infó középszinten állítólag nem nehéz, emeltről viszont kacifántos dolgokat hallottam.. :)

Idegen nyelv meg vagy megy, vagy nem (bár neked talán már meg is van?).

2018. ápr. 4. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 Köszi a kimerítő válaszod:)

Igen, az angolt tavaly letettem előrehozva, bár május 5-én nyelvvizsgázok C1-en, úgyhogy majdnem olyan, mintha érettségiznék:D

A töriben egyedül az esszétől tartok, mivel nincsen semmi sem megadva, hogy kb mi lehet a téma

Neked is felvételire kell az érettségi?

2018. ápr. 4. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:
igen. :D biosz emelttől tartok..
2018. ápr. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!