Mennyire volt nehéz az EÜ?
Az a helyzet, holnap vizsgázok Elsősegély tanfolyamból a jogsihoz kell.
Már minden meg van a vezetés és a elméleti is. Már csak EÜ-böl kell vizsgát le tegyem. Oda megyek, húzok egy tételt és részletesen elmesélem utána meg bemutatom valakin? Ennyi az egész?
Szia. Jól be voltam tojva a vizsgától, mert nem voltam tanfolyamon. Pedig egyáltalán nem kellett volna. :D
Ha jól emlékszem nekem be kellett mutatnom egy újraélesztést egy babán, mondtam néhány fogalmat közben, mint hogy hármas érzékelés, de oda sem figyelt a vizsgáztató, végig nyomta a Facebookot. Utána húztam egy szituációt, elmondtam hogy biztosítom a helyszínt stb, stb., ekkor már fél szemével odanézett azért hogy mit mondok. Illetve volt még a lapon ha jól emlékszem két fogalom, amit meg kellett magyarázni. A végén még feltett egy kérdést, és vége.
Ha látja, hogy nem vagy értelmileg 0 és van fogalmad nagyjából a témáról, átengednek.
Az agyhalottak is átmennek.
Nálunk csak azért húztak, ha az újraélesztést rosszul csináltad, a többi abszolút formalitás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!