Június 11 - még mindig nem kaptam regisztrációs levelet, ti?
Figyelt kérdés
Ráadásul nekem olyan van, hogy utólag küldik a csekket, de már június közepe van lassan, és még mindig nem kaptam semmit, és ez baromira zavar, mert régen április közepére megjött. Van akivel ugyanez a helyzet? És van olyan, aki már megkapta a csekket? Van valami dátum rajta, hogy meddig kell befizetni?2010. jún. 11. 13:30
1/7 anonim 

válasza:

én se kaptam
bár én emailt azt kaptam amiben hiánypótlásra szólítottak fel..sztem az helyettesíti a levelet:O
de ha neked csekket is kellene kapnod,az nagyobb baj...hívd fel őket:)
2/7 anonim 

válasza:

én sem kaptam még reglevelet, de ímélben írták, h júniusra várható. A csekk miatt ne aggódj, kézhezvételtől számított 8 napon belül kell befizetni.
3/7 anonim 

válasza:

Én se kaptam, és ismerőseim közt is vannak olyanok, akik még nem :/
Én is beszéltem velük, június elejére ígérték. Ráadásul én is csekkes vagyok, arra is azt mondták, hogy nem gond. Kézhezvételtől számított 8 nap.
4/7 anonim 

válasza:

OFF: nekem olyan problémám lenne, hogy amikor én megkaptam a csekket, nem voltam pesten( idejött a levél) és 8nap után fizettem be. most akkor törlik a felvimet vagy elfogaják még? :S
5/7 anonim 

válasza:

Én se kaptam még semmit és csekket se :/
6/7 anonim 

válasza:

Én már rég megkaptam a reg levelem! (kb 2-3 hete) Én átutalással fizettem sajnos így azt nem tudom hogy a csekken milyen dátum van.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor még várok egy kicsit. De jó lenne, ha jeleznétek, hogy megjött. Nekem ahogy elnéztem a felvi.hu-n a diákigazolványos cuccok még fel sincsenek dolgozva.
15:17-es, hű, ez nem túl jó, mennyivel később fizetted be? Talán pár nap elcsúszásból nem lesz probléma, főleg így, hogy egy csomóan meg se kapták.
2010. jún. 14. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!