Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2 éve érettségiztem, azóta...

2 éve érettségiztem, azóta dolgozom, nem lenne ennyi idő után furcsa egyetemre menni?

Figyelt kérdés

2018. márc. 21. 19:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Most 23 vagyok
2018. márc. 21. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Furcsának nem furcsa. Jó lesz, hogyha szeretnéd, és belülről hajt valami. Ne aggódjál; nekem legtöbb szaktársamnak már van több gyereke is, és ők maguk pedig 40 körül vannak. Na most mi az a két év; úgyis csak úgy röpködnek az évek mostanában:D:D
2018. márc. 21. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több csoporttársam is volt, aki a második diplomáját csinálta velünk, a legtöbb 25+ volt.
2018. márc. 21. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Biztos furcsa lesz, de csak azért, mert visszakell állni a sulis életmódba.

Nem az van, hogy hazamegyek és hawaii ... hanem tanulni kell, figyelni, szenvedni olyan dolgokkal, amik nehezebben mennek, stb.

2018. márc. 21. 19:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Munka mellett csinálnám persze
2018. márc. 21. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!