Menjek be most pénteken zh-ra vagy maradjon a pót zh?
Pénteken írok egy elég fontos zh-t.Azért fontos,mert a tárgyból megajánlott jegyet lehet szerezni.
Ezen a héten volt másik kettő zh-m is,azok viszonylag jól sikerültek,tanultam is elég sokat.
Viszont elkezdtem tanulni ezt a péntekit és rájöttem,hogy nagy és összetett anyag és nem biztos,hogy 100%-os tudással rendelkeznék péntekig non stop tanulással sem.
Szerintetek csináljam azt,hogy a pót zh-ra megyek be ami április közepén lesz? Addig tisztességesen megtudnám tanulni az anyagot és nem csak bemagolni a fontos részeket.
Kicsit hibásnak érzem magam,mert talán ez a legfontosabb zh a 3 közül(olyan szempontból,hogy van megajánlott jegy) és ezért fektethettem volna rá több időt is,de azért tanultam rá kevesebbet,mert a másik 2 is nehéz tárgy és ugyanakkor ez van a legkésőbb.
Gondoltam elég lesz a 2 nap+ az órák előtti átnézés de tévedtem.
Na szóval pót zh vagy menjek most pénteken és tegyem kockára a megajánlott jegy lehetőségét?
Azért kérdezemm,mert kicsit rosszul érezném magam,ha most pénteken nem mennék.
Még sok idő van péntekig, addig még sokat lehet tanulni.
Bár az is igaz, hogy a hatékony készülésnél rá kell hangolódni a tempóra, mert ha az ember kedvtelen vagy fáradt akkor ugye nehezebben/egyáltalán nem megy, ezt neked kell látnod.
Ha fáradt vagy akkor inkább pihenj, készülj jövő hétre és utánra, nehogy akkor egy másik tárgynál történjék u.ez.
Veszteni valód meg nincs, a megajánlott jegy is csak egy alternatíva, amivel nem kötelező élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!