Nagyon fontos! Melyiket válasszam az Eötvös és a Madách közül? (Budapest)
Figyelt kérdés
Jól sikerült a felvételi,nagy eséllyel bent vagyok mind az Eötvösben,mind a Madáchban. Eddig nagyon nagy álmom volt a Madách,az Eötvöshöz úgy álltam hozzá, hogy esélytelen. Viszont a szóbeli meglepően jól sikerült. A szüleim odáig vannak az Eötvösért, én viszont még nehéz szívvel gondolok a Madáchra. Az biztos, hogy egyetem szempontjából jobb az Eötvös, de mivel eddig nem nagyon gondolkodtam el azon, hogy mi van ha valami csoda folytán bejutok (nagyon nagyon jó helyen állok az ideiglenesen) az Eötvösbe ezért picit úgy érzem, hogy a szüleim és az elvárások miatt változtattam meg a döntésemet. (Lehet változtatni a sorrenden)#továbbtanulás #választás #sorrend #felvételi #szóbeli #elvárás #Eötvös József Gimnázium #Madách Imre Gimnázium #fontos #vacillálás
2018. márc. 18. 21:16
11/11 A kérdező kommentje:
Ha bárki ebben a cipőben jár, végül az Eötvöst választottam és mostmár tudom, hogy ez volt nekem a jó választás. Teljesíthetőek a követelmények, emberségesek a tanárok, élveztem az elmúlt 4 évemet.:)
2022. febr. 6. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!