Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon fontos! Melyiket...

Nagyon fontos! Melyiket válasszam az Eötvös és a Madách közül? (Budapest)

Figyelt kérdés
Jól sikerült a felvételi,nagy eséllyel bent vagyok mind az Eötvösben,mind a Madáchban. Eddig nagyon nagy álmom volt a Madách,az Eötvöshöz úgy álltam hozzá, hogy esélytelen. Viszont a szóbeli meglepően jól sikerült. A szüleim odáig vannak az Eötvösért, én viszont még nehéz szívvel gondolok a Madáchra. Az biztos, hogy egyetem szempontjából jobb az Eötvös, de mivel eddig nem nagyon gondolkodtam el azon, hogy mi van ha valami csoda folytán bejutok (nagyon nagyon jó helyen állok az ideiglenesen) az Eötvösbe ezért picit úgy érzem, hogy a szüleim és az elvárások miatt változtattam meg a döntésemet. (Lehet változtatni a sorrenden)

2018. márc. 18. 21:16
1 2
 1/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hallgass a szívedre! Figyelj ha tetszett az Eötvös a szüleidnek is és ráadásul még jó helyen is vagy akkor hidd el oda való vagy! A kérdésedre válaszolva lehet sorrendet változtatni március 23-án(szerda). Ezzel kapcsolatban az osztályfőnöködet
2018. márc. 19. 06:23
 2/11 anonim válasza:
*kérdezd. Sok sikert a továbbiakban, remélem sikerül oda menned ahova igazán menni szeretnél!
2018. márc. 19. 06:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindenképp az Eötvöst ajánlom, hacsak valamiért nem ért negatív benyomás a szóbelin. A középiskola kiválasztásánál érdemes inkább az eszedre hallgatni, és a legjobb helyre menni, ahová be tudsz jutni. Az egyetem már más, ott tényleg a szívedre hallgass!
2018. márc. 19. 07:40
 4/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt csak te döntheted el :) Én a Madáchba járok és imádom, ez is elég erős suli, a légkör is nagyon jó. De biztos vagyok benne, hogy az Eötvösben is jól éreznéd magad. Mivel mindkettő nagyon jó suli nincs rossz döntés:)
2018. márc. 19. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Mindkettő nagyon erős gimnázium, az Eötvös azért erősebb. Viszont arra készülj fel, hogy az Eötvösben meg lehet szakadni, iszonyat mennyire hajtják a tanulókat! Nem akarlak elrettenteni tőle, mert tényleg maximális tudást nyújt. Szerintem Madách.
2018. márc. 20. 17:17
 6/11 anonim válasza:
77%
Szia! Felvételizős anyuka vagyok! Lányom járt ugyan így, mint Te! Azt hittük nem kerülhet be az Eötvösbe, de nagyon jót szóbelizett, így még is. Igaz mi a nyek-es haladó németre jelentkeztünk, alacsonyabb a ponthatár, könnyebb bekerülni. A Madách és az Eötvös között kellett dönteni és én pont lebeszéltem a gyereket az Eötvösről. A Madách is rohadt jó suli, de sokkal szimpatikusabb, hogy lazább egy picit, nem lóistálló jellegű. Már a légkör is kellemesebb volt a Madáchba. Azt szeretném, ha a gyerekemnek nem csak a tanulásról szólna az élete, hanem jutna ideje picit másra is. Végül hogy döntöttél?
2018. márc. 24. 14:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!(Főleg, hogy ilyen értelmesek jöttek; mindenki álláspontját meg lehet érteni) A kérdés feltevése után elmentem körbevezetésre az Eötvösbe és hihetetlenül tetszett. Beszélgettem diákokkal élőben és az interneten is. Mindenki kihangsúlyozta, hogy simán kibírható a tanulnivaló mennyisége. Majd meglátom, hogy hogy fogom bírni, de pozitív vagyok. Ráadásul ilyen klassz iskoláért szerintem megéri.
2018. márc. 24. 20:01
 8/11 anonim válasza:
Velem is pont ugyan ez volt! Egyszerűen nem tudtam dönteni, végül Eötvös lett első helyen. :) Te végül hogy döntöttél?
2018. márc. 27. 21:38
 9/11 anonim válasza:
Nagyon sok sikert kívánok Nektek!
2018. márc. 30. 08:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Komolyan jobb is ha az olyanok akik rányomják az eötvösre a lóistálló jelzőt nem is jönnek ide.
2018. júl. 11. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!