Melyik a jobb gimnázium? Városmajori vagy az Apáczai?
Figyelt kérdés
Mindkettőbe felvettek, de nem tudom eldönteni melyikbe menjek
Köszi a válaszokat😀
2018. márc. 17. 13:45
1/9 anonim válasza:
Az oktatas.hu Intézménykeresőjében összehasonlíthatod a két suli eredményeit: érettségi eredmények, versenyeredmények stb. Attól is függ, melyik tagozatról van szó.
Ismerős alapján én az Apáczait nagyon ajánlom, én biztosan azt választanám (főleg természettudományi vonalon)
2/9 anonim válasza:
Melyik tagozat?
Hallgass a szívedre, a szóbeli élményekre gondolj, meg az odajáró diákokra, és próbáld magad elképzelni mindkét suliban. Melyik az otthonosabb érzés?
3/9 A kérdező kommentje:
Hát az Apáczai szóbeli jobban tetszett, de nem valami szép az épülete, sőt nagyon ronda,
Omlik a fal...
Lesz felújítás?
2018. márc. 17. 16:05
4/9 anonim válasza:
Hát, szerintem a tanárok, az oktatás, az eredményesség, a diáktársak és a légkör mind sokkal fontosabbak a vakolatnál (persze, az is elég baj, de ha "csak" ez a baja...:))
5/9 anonim válasza:
A VMG épülete valóban modernebb, de ha az Apáczai szóbeli volt a jobb élmény, akkor azt írd előre :) Nem tudom, lesz-e felújítás, de az a VMG-re is ráférne már.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget
2018. márc. 17. 21:17
7/9 bbmarta válasza:
Az Apáczaiban az elmúlt ősszel cserélték ki a nyílászárökat, most épp a biológia szaktanterem teljes felújítására gyűjtenek. eszméletlen sok a jófej tanár, mindegy, hogy idősebb vagy fiatal. Szeretik a diákok! Sok programlehetőség van és elmondhatatlanul sok szakkör is. Csak fizikából vagy 3-4 féle indult idén. De a filmklubtól a társasjáték-szakkörig minden van! Az osztályfőnökök is valódi közösséget teremtenek és nagyon normálisak a diákok! Fegyelmezni nem nagyon kell a tanároknak!
8/9 anonim válasza:
Hat elvileg lesz felujitas de szerintem azt mi mar nem eljuk meg😂 Egyebkent egesz megszokhato az epulet
9/9 anonim válasza:
Én az Apáczairól nem tudok velemenyt mondani, de a majort minden szempontbol csak ajanlani tudom, a metek es nyelvi szakok kulonosen jonak szamitanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!