Melyik gimnáziumot ajánljátok Budapesten? Lehetőleg matematika tagozatos.
a Szt.Lászlóval az a baj h nagyon kint van a csapattól.
A Berzsenyire gondoltam, de hallottam róla azt is h erős gimnázium, de azt is h gyenge, úgy hogy nem tudom mi az igazság.
3. válaszoló, köszi :D Ezt pont nem gondoltam volna, hogy matek tagozatos és gyenge belőle... Szerinted ha máshova nem, oda felvennének?
A Berzsenyi tuti jó választás! Egyáltalán nem gyenge iskola, főleg nem reál oktatásban. Kevésbé erős, mint az EJG vagy az Apáczai, de közvetlenül alatta van.
Egyet értek egyébként, a Veres Pálné meg a Berzsenyi egyazon erősek, viszont a VPG inkább humán orientációs iskola, a matek tagozatuk nem olyan erős, mint a Berzsenyié.
Ha 80 pont felett írod meg a felvételit, akkor mindenképp felvesznek a Berzsenyibe, ha a szóbelit is jól megtolod. Ha 80 alatt, akkor pedig a Fazekas, EJG stb. nem nagyon fog behívni szóbelire.
Szóval ezt mérlegeld. Ha meg tudod csinálni, akkor elég "egy Berzsenyit" beírni mentőnek, ha viszont nem, akkor nézz más, gyengébb matek tagozatos sulit. A Teleki Blanka Gimn., II. Rákóczi Gimn., Babits Mihály Gimn., Jedlik Gimn., Árpád Gimn. indít még matek tagozatokat, ezeket érdemes átböngészni
Én egy berzsenyistől azt hallottam hogy amióta új igazgató van romlott a matek oktatás, de lehet ez nem igaz.
Az Apáczait tudom ajánlani, jó a matek oktatás és szabadidőd is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!