Előrehozott érettségi?
Figyelt kérdés
10.es vagyok (úgy hogy volt 0.évem), és nem tudom megéri e jövőre előrehozott angol érettségit csinálnom, vagyis megpróbálnom. Igazabol azért gondoltam mert így könnyebb lenne 12.ben hogy csak 4 tárgyra kell készülnöm. Azt tudom hogy ilyenkor osztályozót kell tenni ugye a 12.es év angol anyagából. Illetve azt sem tudom hogy ha megpróbálom közép vagy emelt szintűre menjek, úgy tudom hogy az emelt B2 nyelvvizsgaval ér fel. (én most olyan B1 szinten allok) Bárkinek tanácsát vagy tapasztalatát szívesen fogadom:)2018. márc. 16. 23:27
1/3 anonim válasza:
Feltétlenül középszintre menjél! Ha nem elég jó a eredmény, akkor a rendes érettségin még megpróbálhatod az emeltet, hogy több pontod legyen. Ha nyelvvizsgát akarsz, akkor is. És addigra már lesz vizsgatapasztalatod. Ingyen két eredmény, és a jobbikat viszed. Ha előrehozottan emeltet teszel, és van egy rossz napod, akkor annyi, nem javíthatsz az érettségiig.
2/3 A kérdező kommentje:
hat de annak mi értelme ha csinalok egy előrehozott kozeoet ha aztan ugyis wmeltet szeretnek?
2018. márc. 20. 17:26
3/3 anonim válasza:
GOTO 1. Pont ezt írtam le, csak minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!