Akik nehéz egyetemen vannak, azoktól kérdezem: Ti hogy viselitek, hogy nehéz tartani a tempót?
A maximalizmust elég nehéz legyőzni, szerintem aki tényleg igazán az, annak nem is nagyon sikerül. Engem még mindig frusztrál egy jegy, ami nem úgy sikerült, ahogy terveztem, pedig már lassan 3 éve végeztem az egyetemmel és az a vizsga negyedévben volt:D:D
Egy idő után persze rá fogsz jönni, hogy a tudásod sosem lehet tökéletes, és soha nem fogsz mindenhez érteni, de szerintem az orvoslásban az is baromi fontos, hogy alázatos legyél és ismerd a határaid. A legtöbb probléma abból szokott adódni, ha valaki képtelen beismerni, hogy valamit nem tud és cseszik segítséget kérni.
Tanulás terén meg az a legfontosabb, hogy ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Ha te tudod, hogy becsületesen tanultál is minden tőled telhetőt megtettél, akkor ez van. Mindig lesz a vizsgázásban némi szerencsefaktor is, ezt nem tudod elkerülni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazából a stressz része ami nehezen kezelhető. Már most félek az év végi szigorlatokról, emiatt van, hogy nem is tudok rendesen készülni, ami még több frusztrációt szül. Persze, tudom, hogy a szakma még stresszesebb lesz és hozzá kell szoknom. Csak tudnám, hogy hogyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!