Hány éve engedik Magyarországon bal kézzel írni a gyerekeket?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 14:05
1/16 anonim válasza:
36 èves vagyok, engem már senki nem akart átszoktatni.
2/16 anonim válasza:
Kommunizmus utántól. Kb. 40 éve tuti, mert az egyik unokatesóm bal kezes.
3/16 anonim válasza:
60 éve még átszokatták édesanyámat (megyeszékhely).
4/16 anonim válasza:
Nálunk a 60 éves nagypapa bal kezes.
5/16 anonim válasza:
4-es karakán a nagyapa, végigviszi az akaratát - mert akkor még nem engedtek a "csúnya kézzel" írni.
Leonardo di ser Piero da Vinci egész életében a csúnya kezével írt, rajzolt - és milyen jókat és szépeket! Az írását tükörrel kell olvasni, mert bal kézzel balról-jobbra írt :)
6/16 anonim válasza:
javítás: vagyis jobbról balra, hogy kényelmes legyen
7/16 anonim válasza:
74 éves nagybácsim is balkezes.
8/16 anonim válasza:
Anyukám 54, soha sehol nem próbálták átszoktatni
9/16 anonim válasza:
80-ban születtem, 86-ban mentem iskolába, problémázás nélkül rámhagyták hogy balkezes vagyok.
Idősebb korosztályból sok átszoktatott balkezest ismerek.
Apám (1954), volt főnöknőm (szintén 1954), volt kolleganőm (1948) jutnak hirtelen eszembe.
10/16 anonim válasza:
Én 62 éves vagyok és bal kézzel írtam az iskolában, senki nem akart átszoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!