Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik Gimnáziumot írjam...

Kutya0920 kérdése:

Melyik Gimnáziumot írjam előre? Gárdonyi Érd, Petőfi Budapest, Szent Benedek Budapest?

Figyelt kérdés

Gárdonyi Géza Érd, Petőfi Sándor Budapest, Szent Benedek Budapest

Mindegyik nagyon tetszik ha tudtok véleményt léci írjatok azt is sürgős lenne köszönöm.

Érdekelne a gímekről a véleményetek is.

Az is hogy milyen erős.

Milyen a közőség.

Milyen sorrendbe raknátok be.

Vagyis minden érdekel előre is köszönöm.

2018. márc. 2. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Amelyik a legközelebb van az legyen az első.
2018. márc. 2. 12:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Érd de szerintem az nem az első hogy hol lakom
2018. márc. 2. 12:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De az nagyon sokat számít mennyit utazol egy nap. Sztem ez a sorrend jó amit leírtál.
2018. márc. 2. 12:15
 4/8 A kérdező kommentje:
És valamilyen véleményt tucc mondani az iskolákról amúgy 1 óra oda 1 óra vissza
2018. márc. 2. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor kimaradok a Budapesti életből suliba is gazdagrétre jártam sasadinál van
2018. márc. 2. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor tedd be a Petőfit első helyre. Az még viszonylag jó suli. A közösség vegyes mindenki megtalálja a neki tetsző embereket,nem nagyon erős suli de azért oda kell figyelni ha nem akarsz megbukni.A Szt Benedeket nem ismerem és az Érdi sulit sem.
2018. márc. 2. 13:05
 7/8 anonim válasza:

En erdit valasztanam mert nem szopatnam magam a korankelesekkel.

En is erdi vagyok, ha anno lett volna a gardonyi oda jelentkeztem volna, sokan dicserik

2018. márc. 2. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a rangsorban elfoglalt helyét nézzük egyértelműen Petőfi. A Gárdonyi kb 20 hellyel van mögötte pedig a Petőfi sem erős suli.
2018. márc. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!