Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hangszerész, hangszerkészítő...

Hangszerész, hangszerkészítő mellett szeretnék tanulni Budapesten, erre hol lehet lehetőségem? HELP

Figyelt kérdés
Üdv, asztalosnak tanulok, de szeretnék hangszerész mellett is lenni, mert nagyon érdekel és lehet, hogy inkább hangszerkészítőnke és akkor már hangszerész lennék, mégcsak másodéves vagyok és kötelező nyári gyakorlat van, de én nem csak letudni szeretném, hanem tényleg tanulni. Esetleg valaki tudna ajánlani egy helyet ahova mehetek tanulni? Budapesten lehetőleg :) köszi a válaszokat előre is :)

2018. febr. 23. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezeket találtam, de te is beírhatod a google-ba,hogy hangszerkészítő iskolák, és kiad sok mindent.

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 24. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok: de előbb mindenképpen tanuld ki az asztalos szakmát, az egy nagyon jó szakma, és csak utána váltsál.
2018. febr. 24. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekem muszály végeznem megadott órát gyakorlaton. És én már kitanult hangszerészmester mellett szeretném elvégezni, hogy megtapasztaljam. :)
2018. febr. 24. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem üti a kettő egymást lehet egyszerre tanulni több mindent is, nekem van már egy szakmám, most van folyamatban 2 szakmai tanulmányom még, semmi közük egymáshoz, de legalább, ha az ember több mindenhez ért a mai világban, akkor jobban tud érvényesülni :)
2018. márc. 18. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!