Egyetemisták, akik nem otthon laktok! Milyen vacsorákat szoktatok készíteni? Vagy egyáltalán ilyesmire időtök?
Időm van, de nem annyira szeretek főzni.
Koliban főleg zacskós levest csináltam és azt próbáltam kicsit feljavítani plusz dolgokkal, tésztát főztem és ahhoz melegítettem valamilyen üveges szószt vagy porból kotyvasztottam valamit hozzá. Néha csináltam rendes kaját mondjuk rakott krumplit, rántott húst rizzsel, de többnyire gyorsan akartam valamit csak összedobni.
Most albérletben lakok, lakótársammal felváltva főzünk 2-3 naponta, itt már össze-vissza főzünk mindent, akár pörköltet, vadast, töltött káposztát stb. Koliban azért nem szerettem ezeket csinálni, mert sokáig tart elkészíteni és nem akartam más elől foglalni a konyhát plusz ott lába kelt a dolgoknak.
Nincs sem időm, sem kedvem, pedig minden utazás alkalmával én főzök a barátaimra pl, meg anno otthon is sokat főzőcskéztem. Ha akarnék, tudnék, de nem vagyok egy ínyenc.
Párolt csirkemell, rizs, párolt zöldség és ezek tetszőleges kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!