Ha fiatalon ovónő leszek akkor hamar megfogok öregedni? (A többi lent! )
Tudom, elég hülye kérdés, de az van, hogy ovónõ szeretnék lenni, mert szeretem a gyerekeket és oviba is imádtam járni! Az nem érdekel, hogy nem keres jól, a lényeg nálam, hogy élvezzem amit csinálok és ezt élvezném. De egy dolog nem hagy nyugodni.
Hogy ha én fiatalon ovónõ lennék ,akkor a gyerekek "néni"-nek hívnának és ezért félek, hogy öregnek érezném magam. És emiatt gondolom azt, hogy hamar megöregednék mert már fiatalon elkezdenének néninek szólitani és ezért öregnek tartanám magam. Bocsi ha rossz kategória és a helyesírási hibákért is, ha van.
Szerintetek? Nektek mi a véleményetek errõl amit leírtam?
(Normális válaszokat kérlek!)
Ilyen kérdésre nehéz normális választ adni. Az egyik lehetőség, hogy az alacsony fizetés következtében éhen halsz, akkor értelemszerűen nem fogsz megöregedni. A másik lehetőség, hogy az állandó zaj az idegeidre megy, ezért a korodtól függetlenül furcsán fogsz viselkedni.
Ha attól félsz, hogy a "nénizés" miatt gyorsabban öregszel majd, menj öregek otthonába dolgozni! Ott lehet, hogy még 40 éves korodban is lekislányoznak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!