Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetem mellett munka külföldön?

Egyetem mellett munka külföldön?

Figyelt kérdés
Most végeztem a középiskolával, CNC-és a végzettségem és mellette van egy középfokú német nyelvvizsgám. Most egyetemre megyek, felvettek bár annyira nem örülök neki. Mivel 50km-re van tőlem az osztrák határ ezért azon gondolkodtam, hogy ha heti 2 napot kéne egyetemen lennem akkor a maradék 3-at vagy még a szombatot is akkor már 4 nap, azokon a napokon elmennék ki dolgozni. Kérdésem az, hogy kellek e valakinek egyáltalán kezdőként és hogy tudok úgy dolgozni, hogy 5napból csak 4-et vagy 3-at? Autót szeretnék venni de a magyar diákmunkából egy biciklit ha tudnék.
2018. febr. 25. 16:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!