Milyen egyetemi szakot válasszak, ha nem szeretem a matekot?
Figyelt kérdés
Egyszerűn végtelenül unalmasnak tartom, nem is érdekel, nem nekem való. A reál tárgyak közül leginkább a biológiát szeretem, főleg az emberi test működésének megértésr miatt, de emellett a nyelvek is érdekelnek. A fizika meg a kémia változó, hogy mennyire mennek, a fizikának elég sok része van, ami szintén nem érdekel, néhány viszont nagyon is.
Mit ajánlanátok ezek alapján? Köszönöm előre is!
2018. febr. 24. 12:20
1/7 anonim válasza:
Legyél biológia-német szakos tanár!
2/7 anonim válasza:
Ha szereted a nyelveket, akkor nyelvtanár. A matekgyuloloknek ez az anyagilag leginkább megtérülő szak.
3/7 anonim válasza:
Elsőhöz csatlakozom, biosz + angol / német tanár.
4/7 anonim válasza:
Egészségügy szóba jöhet? Ápoló, mentőtiszt, gyógytornász, szülésznő védőnő, népegészségügyi ellenőr, képalkotó diagnosztika, bőven lehet válogatni. Meggazdagodni nem fogsz, de munkád mindig lesz.
5/7 anonim válasza:
Biológia vagy valamilyen természettudományos alapszak? Esetleg specializálódhatsz tudományos szövegek szakfordítására, amivel már elég jól lehet keresni.
6/7 anonim válasza:
Viszont legyél vele tisztába, hogy ha akármilyen természettudományos szakirányba mész el kelleni fog matek. Sőt nem csak természettudományos, konkrétan ha nem bölcsésznek mész mindenhol van matek pl még egy turizmus és vendéglátoson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!