Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyen egyetemi szakot válassz...

Milyen egyetemi szakot válasszak, ha beteg gyerekekkel és lovakkal szeretnék foglalkozni?

Figyelt kérdés

Gondolom már mindenki hallott a dologról, hogy beteg ( többnyire szellemileg) gyerekek (vagy felnöttek) rehabilitácios szempontbol lovagolni járnak.

Az érdekelne, hogy az egyetemen milyen szak lenne a legcélszerübb, hogy végül is mint lovasoktató helyezkedhessek el.

Tudom, tudom, ezt kb képzettség nélkül is lehetne csinálni, ha van pl lovakkal tapasztalatom, és kedves, türelmes vagyok...Ez eddig mind stimmel, csak fontosnak tartanám, hogy legyen képzettségem is mindenképp.

Köszönöm a válaszokat!:)))

2016. febr. 23. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyógypedagógia vagy konduktor, de akkor is kell lovasterápiás továbbképzés. Vagy ha inkább a lovak vonzanak akkor arról az oldalról kell valami alapképzés (ezekkel nem vagyok tisztában) de ott is kell további tanfolyam.
2016. febr. 23. 16:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyógypedagógiára menj, lehetőség szerint az ELTE-re. Nekik vannak jó kapcsolataik ilyen téren, vannak is ezzel kapcsolatos szabadon választható tantárgyak. Ezeken keresztül pedig könnyen kapcsolatokat építhetsz ilyen profilú egyesületekkel, később akár munkát is kaphatsz náluk.
2016. febr. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!