11 osztalyban is lesz koteezo nyari gyakorlat?
Most vagyok 10 osztalyos es most nyaron kellesz menni nyari gyakorlatra 140 orat!
Es azt hallottam hogy lehet jovo nyaron is kellesz menni
Ez igaz? 10-11 osztalyban is koteezo nyari gyakorlat?
Igen, minden évben.
9.-ik után 2 hét volt, 10.-ik után 3 hét, 11.-ik után 4 hét nyári gyakorlat.
Egyrészről rossz, mert elmegy a nyárból egy nagy rész, de másrészt jó, mert ha rendesen dolgozol, akkor a suli után akár vissza is várnak, tehát már jobb eséllyel indulsz a munkaerőpiacon, mint gyakorlat és ismeretség nélkül.
De nekem 9 nem kellett, es most kell 4 hetet nem jovore!
Kereskedelmi iskola egyebkent
Jó, és most én mit kezdjek ezzel? Kérdeztél, én válaszoltam, ráadásul szintén kereskedelmi suli gyakorlatát írtam le.
Ha nem teszik a válasz, akkor a suliba kérdezősködj, ne itt - ott pontosabb választ fogsz kapni.
Én meg csak mondtam hogy nekem igy van es hogy igy is kell e?!
Nem mondtam egyaltalan hogy nem tetszik a valaszod🙄
Nem kell egybol bunkoskodni
Én bunkóskodok? Kérdeztél valamit, normálisan válaszoltam, erre Te nekiállsz felkiáltójelekkel kommunikálni.
"Miről árulkodnak az egyes mondatvégi írásjelek a grafológiában?
Felkiáltójel – !
A felkiáltójel (!) sűrű használata az érzelmek erőteljes és látványos kifejezésére, figyelemfelkeltésre utal. Akár lelkesedik, örül, vagy akár felindult, fenyegetőzik az író személy, azt hangosan teszi, érzelmei gyakran elsodorják, magával ragadják."
Szóval erős érzelmekről tesz tanúbizonyságot. Nos ezért írtam, hogy ha nem tetszik a válaszom, érdeklődj utána a suliban. Már csak azért is, mert ezek szerint nem mindenhol egyformán van.
És még:
"... es hogy igy is kell e?! "
"A kérdő és felkiáltójel együtt (?!) utalhat méltatlankodásra, a „nem hagyom annyiban a dolgot” hozzáállásra és némi fenyegetésre is."
Bocsi akkor en fogalmazok hasznalom rosszul az irasjeleket.
Egyaltalan nem sertesnek szantam es koszi a valaszodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!