Melyik orvosi egyetemet (egyetemeket) jelöltétek?
Figyelt kérdés
Az én sorrendem:
1. SZTE
2. PTE
19/L :)
2018. febr. 18. 09:32
1/14 anonim válasza:
Szeged jó választás!:D
Nem mintha Pécs rossz lenne, de hát na, SZTE párti vagyok.
2/14 anonim válasza:
Tavaly én is ugyanígy, sok sikert hozzá! :)
4/14 anonim válasza:
én még nem tartok ott de én mindet meg fogom jelölni :)
5/14 anonim válasza:
1. SE
2. DE
3.SZTE
4. PTE
biztosra megyek :D van egy vésztervem is, az BME
7/14 anonim válasza:
Nekem jelenleg 1. SZTE, 2. PTE, 3. DE. De valószínűleg a PTE kerül majd előre sorrendmódosításnál. :)
8/14 A kérdező kommentje:
#3-mas, hogyhogy pontszám szerint növekvő sorrendben jelölted meg az egyetemeket?
2018. febr. 21. 19:34
9/14 anonim válasza:
amugy sok siker! :) remélem meglessz!
10/14 anonim válasza:
"#3-mas, hogyhogy pontszám szerint növekvő sorrendben jelölted meg az egyetemeket?"
Oooh, akkor ez megint egy troll. A 3-as annyit írt, hogy csak Pécset jelölte. Ez miért pontszám szerint növekvő? Egyet jelölt. Miért fáj neked, hogy ott akar tanulni? Pécsen azért a legalacsonyabb a ponthatár, mert az van leginkább az ország perifériáján, katasztrófa az infrastruktúra, de ez a képzés színvonalával aligha korrelál.
Elég gyenge vidékizős kérdés volt. Remélem, törlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!