Adhat ezért igazolatlant a tanárom?
Ha a többiek kiállnak melletted és az tényleg pár perc volt akkor NEM ADHAT igazolatlant, bármi egyéb járhat. De negyedóra ( max 20 perc ) hiányzás után lehet igazolatlant adni.
Persze ez nem jogosít fel arról, hogy kimenj mindig előbb, de ha ez a tanár ilyen akkor ismerik jól a kollégák. Ha meg nem, akkor most megfogják.
Rövid sztori:
Én minden tesi előtt hánytam szinte kilencedikben annyira ideges voltam, rám szállt a tanár, jogosan mondjuk, mert 115 kilóval nem úgy futottam le a távot ahogy az meg van írva. De első héten újra futtatta velem és mindenki mással a 12 perces coopert kétszer háromszor, mert én kettesre futottam. Nála meg nincs ilyen. Hármasra mindenki letudja. Gondolhatod mennyire megszeretett az osztály..
Szóval vannak olyanok akiknek nem a tanári az igazi testhezálló feladatuk lehet.
De azt kívánom, hogy sikerüljön rendbe rakni a dolgaitokat hajrá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!