Milyen egyetemet tudtok mondani a PPKE-n kívűl, lehetőleg Budapesten, ahol lehet bionikai mérnöknek tanulni?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 16:51
1/4 anonim válasza:
A biomérnöki képzés a BME-n van.
PPKE-n Molekuláris bionika van, ami tudom, hogy névben hasonló de azért más. Nem mondom, hogy ez jobb, de elég speciális képzés. Szóval ilyet más egyetemen nem indítanak.
De felvi.hu-n a szakkeresőben megtalálsz mindent, és meg is nézheted hol indítják!
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, most esett le hogy bionikai mérnöki alatt valszeg te is a PPKE-re molekuláris bionikára gondoltál :D
Szóval ilyen máshol nincs, de olvass utána tényleg ez érdekel-e.
3/4 anonim válasza:
Nincs máshol, csak Szegeden... de ott sem annyira jó. Szerintem nem is lesz...
Pázmány szerintem baráti, én szerettem.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! egyenlőre csak próbálok egy második egyetemet is találni mert még csak a ppke itk van elsőnek de kéne még vmit keresnem
2018. febr. 13. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!