Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME mérnökinfó matekra felkész...

BME mérnökinfó matekra felkészülés?

Figyelt kérdés
Végzős vagyok, ha minden sikerül felvesznek BME mernokinformatikus szakára, viszont sok helyről hallom, hogy nehéz a matek, és én is nagyon félek tőle, tudtok esetleg valami módszert amivel el tudom kezdeni az anyagot amit ott fognak tanítani? Lehetőleg olyant ahol a feladatok pl megoldással vannak, hogy azért meg tudjam nézni, jól csináltam-e őket.

2018. febr. 10. 19:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
28%

Ha a BME VIK mellett döntesz, akkor ne felejts el majd indulni a HK választáson, mivel minden lányt megválasztanak. Február körül szokott lenni a választás. Előképzettség nem kell hozzá, a többiek sem értenek semmit hozzá, csak a pénzt osztják szét maguk között meg a közösségi pontokat.

Egyébként itt az informatika meg a mérnöki tudományokból nem sokat fogsz tanulni. Elég mechanikus tudásod lesz, ami arra lesz jó, hogy átmenj a ZH-kon. Gyakorlatban keveset fogsz tudni. Ha az informatikai és mérnöki tudományok érdekelnek, akkor PE-MIK.

2018. febr. 19. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!