Hogy sikerült az összes érettségitek?! [most már mindenki tudja a sajátját]
Szia,én idegen suliban teszem így passz ki a tanár:D
De egyáltalán nem érdekel:D
Orosz felső szóbelire sem tanultam semmit és 100%os lett a Rigó utcai.Szal bízom benne hogy a közép orosz nem szúr ki velem:)
Szal nekem nincsenek tételem de tételsorom sem,viszont,ha szeretnéd vagy bármi kérdésed van szívesen segítek:)
az szép
én a saját sulimban érettségizem, és megkaptam a tételeket, de hát úgysem fogja senki sem éretni XD
De azért megköszönném, ha írnál egy MSN címet privátban!
Kösziii
mi 16án kezdünk.
nekem eddig:
magyar:73°%
töri:74%
matek:46%
angol:92%
olasz:77%
Hát én örülnék neki, ha később lenne.
Ráadásul én rögtön hétfőn az első 3-ban biztos benne leszek :S És még egy rakás tételem meg sincs...nah inkább megyek is tanulni -.-"
én 23.án érettségizem és egytételem sincs:Sésmégnemtanultam semmit és kettes tanulo vagyok,alaptudásom nulla,nemtom milesz igy.:S:S:S:S
Az irásbelik 50-70%között sikerültek angol info kivételes 80-78%.
De nemtudom:SSztetek napi 15 tételt beleheet nyalni ha reggel 10től este 11ig tanulom?
DEb'sszameg itt a gyönyörű idö mais strandoltam napoztam,csajoztam,kia f'sz akar tanulni????????
sztem senki sem akar, de muszáj
ez van - sajnos :(
Nos nekem
Matek:37%-2
Irodalom:44%-3
Történelem:62%-4
Informatika:78%-4
Angol:62%-4
És én kettes tanuló vagyok,életemben tanultam vagy egy napot max.
Node a szobeli a necces:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!