Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » évfolyamdolgozatot lehet...

évfolyamdolgozatot lehet mással megíratni?

Figyelt kérdés

Keresztanyám ügyvéd..én joghallgató és majd évfolyamdolgozatot kell írnom, ha megkérem, hogy írja meg helyettem az is plágium - annak ellenére, hogy korrekten lehivatkozva megírná helyettem?

Segítséget igénybe vehetek? Tudom nem etikus, de aki puskázik vizsgán az sem, és senki nincs a szobámba hogy lássa egyedül írom-e a évfolyamdolgozatom vagy más írja aki nem mellesleg ügyvéd 30 éve és az ő szakterületéből simán összedob 30 oldalt:-) Különben is az alap, hogy megíratni még se nem plágium se nem bűncselekmény se nem semmi erről akkor beszélünk ha valóban be is adnám :-) Az meg még egy év!

2018. febr. 5. 08:59
 1/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdem mert általánosba anyu csinálta a házijaimat, gimibe meg a magántanáraim :-) Sose lett belőle policia :-)
2018. febr. 5. 09:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz. De dolgozni is majd anyuka vagy majd helyetted?
2018. febr. 5. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Más szellemi termékét akarod, mint saját beadni. Igen, ez plágium. Ennyire ne legyél impotens, írjad meg a dolgozatot magadtól. Segítséget természetesen kérhetsz, erre van a konzulens és külső konzulens. Lehet a keresztanyád külső konzulensed.

"ügyvéd 30 éve és az ő szakterületéből simán összedob 30 oldalt"

Na ez nem a segítség kategóriájába tartozik. Ez a pofátlan plagizálás. A segítség azt jelenti, hogy tanácsokat ad, átnézi a már megírt dolgozatot. Ezt komolyan el kell magyarázni?

2018. febr. 5. 10:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Azért kell megkérdezni, mert ez nem szakdolgozat és mindenki azon pörög :-) Ha ez más szellemi terméke, akkor vizsgákon amikor delinkves puskázik tankönyvből és úgy adja be, hogy az a saját szellemi terméke az mi?

Mindenki csinálja mégse büntetik! Ja csak ha lebukik....:-)

Mindegy még van egy évem eldönteni....

2018. febr. 5. 11:43
 5/7 A kérdező kommentje:
És ha nem lenne sose diplomám akkor ki megy majd helyettem dolgozni? A diploma a lényeg elsőnek a többit majd meglátjuk....ez csak egy ugródeszka.....enélkül szerinted át lehet venni a praxist? Keresztanyu már alig várja, hogy egyszer átadja nekem az egész irodát..ezt jogi diploma és majd jogi szakvizsga nélkül elég nehéz lenne megvalósítani...ergó...mindegy hányas az egyetem, mindegy ki mit mikor ir és tanul csak legyen diploma :-)
2018. febr. 5. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha ő a saját gondolatait írja le, hivatkozásokkal meg mindennel, ahogy kell, akkor természetesen nem plagizálás, tehát emiatt nem fogják vissszadobni, az más kérdés, hogy így elvégezni iskolákat, egyetemet? mit fogsz csinálni az életben? Kiver a víz attól, ha arra gondolok, hogy netántán egyszer jogászra ügyvédre , ( bármilyen szakmára gyakorlatilag) lesz szükségem, és egy ilyen kerül elém :(
2018. febr. 5. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nekem jogi irodám lenne, kiverne a víz a gondolattól, hogy valaki olyannak adjam át, akinek az évfolyamdolgozatát is nekem kellett megírnom, de nyilván ti tudjátok.

De ha eldöntötted, minek rakod ki? Nem lehet, hogy troll vagy? 🙄

2018. febr. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!