évfolyamdolgozatot lehet mással megíratni?
Keresztanyám ügyvéd..én joghallgató és majd évfolyamdolgozatot kell írnom, ha megkérem, hogy írja meg helyettem az is plágium - annak ellenére, hogy korrekten lehivatkozva megírná helyettem?
Segítséget igénybe vehetek? Tudom nem etikus, de aki puskázik vizsgán az sem, és senki nincs a szobámba hogy lássa egyedül írom-e a évfolyamdolgozatom vagy más írja aki nem mellesleg ügyvéd 30 éve és az ő szakterületéből simán összedob 30 oldalt:-) Különben is az alap, hogy megíratni még se nem plágium se nem bűncselekmény se nem semmi erről akkor beszélünk ha valóban be is adnám :-) Az meg még egy év!
Más szellemi termékét akarod, mint saját beadni. Igen, ez plágium. Ennyire ne legyél impotens, írjad meg a dolgozatot magadtól. Segítséget természetesen kérhetsz, erre van a konzulens és külső konzulens. Lehet a keresztanyád külső konzulensed.
"ügyvéd 30 éve és az ő szakterületéből simán összedob 30 oldalt"
Na ez nem a segítség kategóriájába tartozik. Ez a pofátlan plagizálás. A segítség azt jelenti, hogy tanácsokat ad, átnézi a már megírt dolgozatot. Ezt komolyan el kell magyarázni?
Azért kell megkérdezni, mert ez nem szakdolgozat és mindenki azon pörög :-) Ha ez más szellemi terméke, akkor vizsgákon amikor delinkves puskázik tankönyvből és úgy adja be, hogy az a saját szellemi terméke az mi?
Mindenki csinálja mégse büntetik! Ja csak ha lebukik....:-)
Mindegy még van egy évem eldönteni....
Hát, ha nekem jogi irodám lenne, kiverne a víz a gondolattól, hogy valaki olyannak adjam át, akinek az évfolyamdolgozatát is nekem kellett megírnom, de nyilván ti tudjátok.
De ha eldöntötted, minek rakod ki? Nem lehet, hogy troll vagy? 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!