Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem kérem az egyetemi leckekön...

Nem kérem az egyetemi leckekönyvemet (teljesen fölösleges lenne). Hogyan tudnám ezt elintézni?

Figyelt kérdés
Ha már esetleg postázták (nem valószínű), hogyan tudnám visszafordíttatni?

2018. febr. 4. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez is olyan, mint a blokk a boltban, oda kell adniuk, te meg rögtön kidobhatod, ha nem kell.
2018. febr. 4. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Postázzák ígyis-úgyis. Nekem is kiküldték szakváltás miatt aztán ki is dobtam. Mondjuk nem értem miért akarnád visszafordíttatni, nem kell érte fizetned se, csak átveszed a postástól. Több munkával járna bemenned a TO-s nénihez és kikövetelni hogy ne postázza, mikor az egyetemnek kötelessége ezt kiküldeni.
2018. febr. 4. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem: NEPTUN-om van, nem onnét kell/lehet kinyomtatni?
2018. febr. 5. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Mindenhol Neptun van már, semmit nem befolyásol, az egyetem mindenképpen postázza mivel muszáj nekik.
2018. febr. 5. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!