Nem kérem az egyetemi leckekönyvemet (teljesen fölösleges lenne). Hogyan tudnám ezt elintézni?
Figyelt kérdés
Ha már esetleg postázták (nem valószínű), hogyan tudnám visszafordíttatni?2018. febr. 4. 18:41
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Ez is olyan, mint a blokk a boltban, oda kell adniuk, te meg rögtön kidobhatod, ha nem kell.
2/4 anonim válasza:
Postázzák ígyis-úgyis. Nekem is kiküldték szakváltás miatt aztán ki is dobtam. Mondjuk nem értem miért akarnád visszafordíttatni, nem kell érte fizetned se, csak átveszed a postástól. Több munkával járna bemenned a TO-s nénihez és kikövetelni hogy ne postázza, mikor az egyetemnek kötelessége ezt kiküldeni.
3/4 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem: NEPTUN-om van, nem onnét kell/lehet kinyomtatni?
2018. febr. 5. 12:02
4/4 anonim válasza:
Mindenhol Neptun van már, semmit nem befolyásol, az egyetem mindenképpen postázza mivel muszáj nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!