Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vegyek fel több tárgyat, vagy...

Vegyek fel több tárgyat, vagy fölösleges?

Figyelt kérdés
Egyetemen, ha csak egy tárgy nem sikerült, viszont arra épül két tárgy is, (így nem tudom felvenni következő félévre) akkor érdemes felvenni előre más tárgyat amit a mintaterv szerint később kéne csak teljesítenem, vagy ne vegyek fel előre így tárgyat, mert fölösleges?

2016. jan. 26. 00:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy tárgyról van szó, amit helyettesíteni szeretnél mert csúszol a másikkal? Ne, teljesen felesleges!
2016. jan. 26. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél fel, hogy meg legyen a legalább 30 kredited, mert az ösztöndíjindexedet befolyásolja, ha nincs meg a 30 kredit, meg később besokalsz és lehet, hogy 34-36 kreditet kell felvenned a következő valamelyik félévben, és lehet e-miatt csúszni is fogsz egy félévet, ha nem tudod behozni. Szoval vegyél fel, hogy a 30 kredit minimum meg legyen.
2016. jan. 26. 00:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha van olyan kötelező tárgyad ami semmire nem épül és arra sem igazán épül valami akkor szerintem azt felveheted.

Amúgy meg fölösleges, azoknak az óráknak az időpontjára nézz valami szabadon vagy kötelezően választható tárgyat, vagy csinálj egy tesit.

Így később ezekkel kevesebbet kellesz foglalkozni.

2016. jan. 26. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!