Jogosan buktatott meg?
Ne haragudj, de azért egy leírás alapján elég nehéz véleményt alkotni. Így leírva, persze, nem tűnik igazságosnak.
De lehetséges, hogy az az egyetlen kérdés annyira alapvető és lényeges dolog volt, hogy a nemtudása bukást vont maga után. Gondolom ha annyira jó lett volna a feleleted, a másik tanár azért szólt volna a másiknak, hogy ne buktasson már meg rögtön.
De igazából mindegy is, mi történt. Megbuktál, ez van. Ha nem is volt igazságos, úgy sem tudsz ellene mit tenni.
Először is, nagyon sajnálom, ami történt...:/
Persze, valahol nem volt jogos, valahol meg azt kérdez és arra ad osztályzatot, amire akar. Nem tudom, nálatok kell-e vinni teljesítési lapot a szóbelire, amit aláírnak, nekünk kellett. Engem például azért buktattak meg, mert nem volt. Mást azért, mert nem fehér ingben jött.
Sok tanár eléggé szeretne túlesni a szóbeliztetésen és minden hülyeség miatt meg tud orrolni rád. Volt olyan, aki pl engem azért vágott ki, mert egy szót rosszul mondtam. Tény, szakmailag fontos volt, mert a bizalomteljes nem bizalmas kapcsolat feltétlen. De ilyeneken...:D Majd mész legközelebb és figyelsz a rigolyáira.:) Fel a fejjel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!