Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire lehetséges egyszerre...

Mennyire lehetséges egyszerre két mesterképzést és két doktori iskolát elvégezni?

Figyelt kérdés
Ugyanazon az egyetemen (ELTE), de más tanszékeken. Ez szerintetek megoldható lenne? Most fogok végezni alapképzésen, de egyszerűen nem tudok választani a két irány között, mert mindkettő nagyon vonz, szívesen foglalkoznék mindkét területtel.
2018. jan. 27. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát azt én sem értem
2018. jan. 27. 21:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Doktoriból aztán tényleg elég egy is!

De egyébként igen, el lehet végezni őket.

2018. jan. 27. 21:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Még csak felmerült bennem, hogy mi lenne, ha... Nem a papírokat akarom gyűjteni, hanem mindkét területen el szeretnék mélyedni, mindkettővel szeretnék foglalkozni, szeretném őket kutatni. Fogalmam sincs, hogy mennyire lenne működőképes elképzelés, ezért tettem fel a kérdést, de a válaszok alapján kezdem érezni, hogy ez így túl extrém.

2018. jan. 27. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Jó, de miről van szó?
2018. jan. 27. 22:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Én sem arra értettem a papírgyűjtést, hogy csak brahiból minél több mindenbe belekezdesz, csak 2 phd kb értelmetlen. Mert vagy nagyjából ugynaz a kettő és akkor elég a saját szakálladra elmélyülni benne vagy annyira eltérnek egymástól, hogy a másikat kb az alapszaktól kéne kezdened.
2018. jan. 27. 22:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Két mesterképzést már az ország fele elvégzett egyszerre, nem egy nagy deal.

Két doktori képzést egyrészt felesleges, másrészt meg lehetetlen egymás mellett elvégezni, még egyet is nehéz.

2018. jan. 28. 07:11
 17/17 anonim ***** válasza:
De pontosan milyen msc es doktori erdekelne?
2018. jan. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!