Segítene nekem valaki az érettségi jelentkezésben?
A javító az egyetlen, ami ingyenes. Kétszer tehetsz javítót ingyen, ha jól tudom, utána az is fizetős.
Annyi, hogy a törzslapkivonatot kell leadni hozzá a kormányhivatalban.
Térítésmentes az érettségi vizsga a tanulói jogviszony ideje alatt az érettségi bizonyítvány megszerzéséig és az adott vizsgatárgyból az érettségi bizonyítvány megszerzése előtti, tanulói jogviszonyban tett sikertelen érettségi vizsga első javító- és pótló vizsgája. Térítésmentes továbbá a szakgimnáziumban az érettségi végzettséggel rendelkező tanuló részére egy szakmai érettségi vizsgatárgyból tett érettségi vizsga és első alkalommal a javító- és pótlóvizsga.
Minden más esetben a vizsgáért vizsgadíjat kell fizetni.
"Ezután tavaly javító vizsgát tehettem belőle ingyen, ekkor egyértelmű volt a helyzet."
Lehet, hogy neked egyértelmű volt a helyzet, de nekem, aki nem ismerem, ebből nem egyértelmű, hogy mi történt. Egyértelműen megbuktál másodszor is vagy egyértelműen átmentél? A költőiség kissé az érthetőség rovására ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!