Melyik tantárgyat érdemesebb választani érettségin?
Figyelt kérdés
A suli ahova járok a földrajz és a biológia között lehet választani, hogy melyikből érettségizek le pluszba és nem tudom eldönteni.
A földrajzt szeretem viszont biológiából lehet csinálni projekt munkát amivel néhány tétel kiesik a szóbelin.
Így szerintetek melyiket érdemesebb választani?
Illetve aki már érettségizett biológiából annak ez a tétel kiesés, hogy nézett ki?
Be kell adni a projekt munkát és még a szóbeli előtt megmondják, hogy melyik tételek fognak kiesni amiért csináltam projekt munkát?
Javasolták, hogy ha nem tudom eldönteni akkor érettségizzek mind a kettőből és akkor még plusz pontokat is szerezhetek a továbbtanulás érdekében viszont én azt már úgy érzem, hogy nagyon sok lenne nekem megtanulni.
2018. jan. 25. 13:18
1/1 anonim válasza:
Továbbtanuláshoz az egyikre sincs szükséged? Akkor azt válasszad, ami neked könnyebb, jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!