Miért ilyen az egyetemi színvonal? Hogy lehetnek egyetemisták ennyire buták?
Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 23:05
11/17 anonim válasza:
Az elmúlt 5-10 évben valóban óriásit esett az egyetemek színvonala,de főleg olyan 3-4 éve lehet igazán látni. Egyszerűen az a fiatal generáció,aki 14-15 évesen végighányta az utcákat és keféltek már orrba szájba,na azok mostanra kerültek be a felsőoktatásba. Már nem is tudom x,y,z vagy tököm tudja milyen generációnak nevezik ezeket az ecsethajú macskajancsikat,meg a miss pitsáskodó barátnőiket. Ők már kirakatból járnak egyetemre,mert az olyan kúúúl és buli az egész.
12/17 anonim válasza:
Többre tartok egy normális szakmunkást,mint ezeket.Számomra a legalja a társadalomban.Kezdve attól hogy már mindegyiknek támogatója van szexért cserébe,arra nem képesek hogy egyedül megcsinálják,lassan ők teszik ki a prostitúció 80%-át itthon.Az apuci befizetett nagymenőkről nem is beszélve.
13/17 anonim válasza:
Utolsó: van igazság abban, amit írsz, de kiegészíteném azzal, hogy nem mindegy, hogy milyen szakról beszélsz. Az ilyen misspicsàk nyilván nem biofizikusnak meg programozó matematikusnak tanulnak, hanem nemzetközi tanulmányokat, kommunikációt, emberi erőforrásokat meg hasonló hangzatos, ám nulla értékkel bíró dolgokat. A Metropolitan "egyetem", meg Corvinus ilyeneknek lett kitalálva.
15/17 anonim válasza:
Azt mondta egy barátom, hogy a hazai egyetemek már rég nem olyan jóhírűek, mint a 70-es években. Egyébként direkt tartják lent a szintet, mert gondolkodó, önálló emberre nincs szükség a fogyasztói társ a dalomban. Egy egyeemista írtai itt, hogy kijár a folyosóra verni a farkát a legfelső emeletre. Itt egy film a lebutitásról: https://www.youtube.com/watch?v=I7ueGkA7ev0
16/17 anonim válasza:
Olyan osztjak itt az eszt, akiknek állítom nincs tobb egy 8 altalanosnal. :D Nem all a legtobb egyetemista qurvanak, de latom egyeseknek savanyu a szolo. :D
17/17 anonim válasza:
Én nem osztom az ész és bizony van szakmukim, sőt, ez elsőt kétszer jártam. Én mások véleményét/eszét osztom, nem a sajátomat. De lehet valami igazság a linkelt filmemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!