Stars pf the future academy kérdések, kritikák?
Az én véleményem lényegesen a negatív irányba hajlik.Volt egy 30 körűli nőci leszólított az utcán,miközben elhadarta hogy statisztákat keresnek, lenne e kedvem.Gondoltam miért ne.Aztán megadtak egy időpontot,meg egy helyet,higy legyek ott az egyik gondviselőmmel. Vártunk másfél órát, és még mindig nem történt semmi.Aztán kérdeztük mi hogy mikor kerülünk sorra és de a kint lévő nőci még mindig nem mondott semmit.Még volt húsz ember előttünk.Egy óra alatt meghallgattak négy embert!!!A kijövő emberektől megduthattuk,higy ruszki barbika színművész van bennt,és vagy megfelelsz vagy nem.Ha megfelelsz van esélyed bejutni a legjobb 10 közé,ahol A félmilliós összeget(amit neked kell fizetned egy 7 hetes tanfolyamért, ami nem mellesleg pesten van),kedvezményesen kaphatod meg.Akár 50%os összeget is hajlandóak finanszírozni,ami már csak 250 ezer! Hát nem szuper?!?!?!?
Elegem van .
A végén mikor már nem tudtak értelmes választ adni arra hogy mikor kerülünk be hazamentünk.
Szóval ha ilyenek azólítanak az utcán le, akkor ajánlom előbb az anyagiakról kérdezd!!
Nektek tapasztalatok?
Sziasztok!
Én nekem azt mondták, hogy a képzés után munkát is biztosítanak 1 éven keresztül, aminek a beszámítható bére 30.000-60.000 Ft/alkalom (ami 1 nap). Ez így van?
Az igaz hogy azt mondták, hogy1 éven keresztül munkát biztosítanak, de mennyit?
Hány alkalmat?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!