Mi a véleményetek arról hogy manapság mindenki diplomával rohangál és lenézik a kétkezi munkásokat?
Szerintem is az a baj, hogy mindenki egyetemre akar menni (mert azt hallják, hogy egyetem=buli, ivászat, néha egy kis tanulás), és ez a "presztízs", míg a kétkezi munkás a "hülye", az "alantas". Ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. Ha valakinek olyan esze, ambíciói meg fizikai képességei vannak, amelyek nem engedik azt, hogy kétkezi munkásnak menjen, akkor ne, de lenézni őket elég komoly lelki szegénységre utal. Főleg, hogy manapság gyakorlatilag már minden hülyének lehet diplomája... [sajnos - sajnos, mert nem csak a tehetségeseknek, hanem a protekciósoknak meg a lumpolóknak is]
Mondjuk egyik tanárom megmondta: gyerekek, az fog túlélni, aki meg tudja magának termelni a napi betevőt.
És ezzel most nem a diplomásokat, hanem az arrogáns diplomásokat meg a sznobokat szerettem volna leszólni.
Azt, hogy sok az ostoba, és se munkájuk, se pénzük HAHAHAHA
Munka mindig lesz, de sok diplomásnak csak állása van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!