Egyetemisták! Más is olyan lusta, mint én?
Figyelt kérdés
Lesz még két szigorlatom, az egyik ráadásul egy olyat tárgyból amitől mindenki (én is) retteg. És egyszerűen nem tudok leülni tanulni. 2 hét alatt pár tételt néztem csak át. És egyre jobban kifutok az időből. Valakinek valami tanács?2018. jan. 6. 15:45
1/2 anonim válasza:
Nem, nem vagyok lusta. Ha félek valamitől, akkor azt tanulom a legtovább, hogy minél magabiztosabb legyek. Miért mentél egyetemre, ha lusta vagy tanulni?
Szedd össze magad, és ülj le tanulni.
2/2 anonim válasza:
Az élet nevel. Megbuksz és elmész dolgozni. Aztán majd legközelebb dalolva tanulsz, ha lesz még lehetőséged. Mert éhezni szr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!