Hol tudok elhelyezkedni szociális gondozó és ápoló szakkal?
Figyelt kérdés
azt tudom hogy idösek otthona, de azonkivül? pl korházakban kartonozó vagy valami?2010. jún. 4. 14:02
1/2 anonim válasza:
szociális intézményekben: idősek otthona, fogyatékosok ápoló-gondozó otthona, meg ilyenek
2/2 anonim válasza:
hajléktalanszállók, pszichiátriai osztályok, korházakba (de nem kartonozó lennél, hanem a betegek ügyeit intéznéd), mozgássérültekkel foglalkozó intézmények...
Még csak készülnél ezt tanulni?? Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon kevés a fizetés ezen a területen okj-s végzettséggel meg pláne, és sajnos egyáltalán nem megbecsült munka. Én is ezen a területen mozgok szóval tapasztalatból beszélek. Én akkor már azt javaslom tanulj szociális munkásnak egyetemen 1 évvel több lenne mintha okj-t végeznél, de mégis valamennyivel többet kereshetsz, az se utolsó szempont. Jah...és tavaly, meg azelőtt is szánalmasan kevés volt a ponthatár (az ELTÉ-n volt 320)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!