Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra? Mit csináljak, hogy ne kapkodjak? 13/f

Figyelt kérdés

Jelenleg 7.-es vagyok és szinte semmit se tanulok és nem tudom rávenni magamat a tanulásra.Ha le is ülök tanulni a felénél kb.

Átlagom:

Matek:3,4

Irodalom: 4,5

Nyelvtan:3,5

Történelem:2,5

Föci:2,8

Kémia: 3,8

Biosz:3,7

Fizika:2,6

Angol:3,5

Infó:4

A tanáraim szerint ha nem kapkodnék és tanulnék egy kicsit akkor lehet 4-5.

Mit csináljak, hogy ne kapkodjak és hogy tanuljak?

2018. jan. 4. 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is lusta dög vagyok, nem tudom rá venni magam a tanulásra, még is jól teljesítek 4es 5ös vagyok.

FIGYELJ ODA ÓRÁN! Nem vicc,úgy otthon kb. Nem is kell tanulnod max egyszer elolvasbi+ doga elött.

11.es vagyok

17/L

2018. jan. 4. 21:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Figyelek minden órán.
2018. jan. 4. 21:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Először is tanulj ott,ahol nincs számítógép,telefon,stb.(én a konyhai asztalon tanulok,mert a szobámban a laptop nagyon csalogató..)csinálj 1 tervet,hogy milyen sorrendben haladsz.

1.Nézd meg,hogy mit csináltatok órán

2.Csináld meg az írásbelit.

3.Ha van,tanuld meg a szóbeli hf-t

4.Tarts 5-10 perc szünetet(ilyenkor ne számítógépezz,telefonozz hanem egyél,igyál,feküdj le,stb.

5.Következő tantárgy jöhet ugyanígy.

Közben koncentrálj,és legyen az benned,hogy ennek meg lesz a gyümölcse.Ez a módszer nekem bevált,eddig kitűnő voltam,úgyhogy hajrá

Kilencedikes vagyok

15/L

2018. jan. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!