Békéscsabán jó lovarda?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és már régóta szeretnék lovagolni, csak kérdés hogy hol. Pár lovarda megtetszett (Nimród, Bábolnai, Pegazus) de nem tudom melyiket válasszam? Mi a véleményetek róluk?2018. jan. 1. 11:19
1/1 anonim válasza:
Én a Pegazusban kezdtem, kb 10 évesen, és az elején tetszett, de annyira durván nyomtak mindenkit a versenyekre, hogy egy idő után elfelejtettem élvezni ezért ott hagytam és a bábolnaiban folytattam. Imádtam! Nekem még Józsi bácsi volt az oktatom, aki már biztos nincs ott, de rajta kívül is mindenki mindig nagyon türelmes, és kedves volt velem. És a versenyzést pedig teljesen rád bízták, nem erőltettek semmit. Amikor egyeremre jöttem akkor abbahagytam, viszont én azt hittem az már megszűnt, de akkor tévedtem.
A nimródról sajnos semmit se tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!