Van Békéscsabán olcsó, jó lovarda?
1500-2000 ft max. amennyit engednek..Már voltunk a Pegazusnál meg a Gabonamúzeumnál de ott nagyon drága (2500-3000 ft)
FONTOS HOGY JÓL OKTASSANAK!:)
Köszönöm!:))
Köszönöm 1-es.:) teljesen egyetértek veled.Lehet kicsit eltúloztam a dolgot. Köszi 3-mas:)
Más vélemények?
Olcsó és jó lovarda sehol sincs. Egy lovarda vagy olcsó, vagy jó. De a legtöbb se nem olcsó, se nem jó. Ha nagy ritkán születik is egy jó és olcsó lovarda, akkor viszont boldog-boldogtalan odamegy, és 3-4 hétre előre betelik a határidőnaplójuk.
Így hát hogyha fontos, hogy jól oktassanak, akkor inkább a drágábbak között néz körül! Ugyan a magas ár nem garancia a színvonalra, de az alacsony ár garancia a kudarcra.
Megjegyzem 2500-3000 Ft nem éppen egy magas ár, én már 7 évvel ezelőtt is ennyiért bérlovaskodtam alsó-középkategóriás helyeken, és hol van már azóta a takarmányár meg minden?
Köszönöm:)
A Kenaur amugy jó lovarda? Voltál már ott? Nagy a hely? Kedvesek?
Magyar I.-ét megnézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!