Miskolcon jó és olcsó lovarda/lovaglási lehetőség, ahol el lehet hobbyzgatni? Diósgyőrben van valami lovas hely? Az Üveggyári lovardáról bármi infó?
Kb. már az összeset megjártam...
Leginkább olyan érdekelne ami könnyen meg lehet közelíteni tömegközlekedéssel és max. 2000-2500Ft-os áron van...
Olyan lehetőség is érdekel ha valakinek otthon van néhány lova és lovagoltat. Nem versenyezni szeretnék, már tudok valamennyire lovagolni, egyszerűen csak hétvégenként kikapcsolódnék nyugodt lovakon.
Elvileg van egy lánynak Diósgyőrben pár lova, arról tud valaki valamit?? Elérhetőség, ár, jó hely??
Az Üveggyári lovardáról tudtok valamit?
Köszi a választ! Nagy Andrásról már hallottam hogy jó, csak sajnos nekem a 4000Ft/óra nem megfizethető kategória.
Potyka Szilvinél már jártam, nagyon jó oktató, csak ajánlani szoktam, de nekem olyan hely kéne ahová könnyebben ki lehet jutni tömegközlekedéssel.
Szia!
Kistokajban is jó oktatók vannak és olcsó. 1500 Ft/ óra
Ott ha már tudsz lovagolni terepre is visznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!