Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha elmennek katonanak az jar...

Ha elmennek katonanak az jar a kesobbiekben valamifele kotelezettseggel?

Figyelt kérdés

Gepeszmernok vegzettsegem van, nagyon szeretem, de szeretem uj dolgokat kiprobalni, es almom hogy elmehessek katonanak, ezzel kapcsolatban lennenek kerdeseim: mennyi ido a kikepzes? Kesobbiekben kotelezettseggel fog ez jarni?(haborus korulmenyek kozott gondolom igen, de akkor lehet siman is behivnak ha nem voltam katonanem igaz?)

Ki tudom valasztani hogy milyen egyseghez keruljek?(bocsanat ha nem igy hivjak, tenyleg nem ertek hozza, ezert irom ki ide a kerdesemet)

Nagyon koszonom a normalis valaszokat, szep napot!:)

2017. dec. 26. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha hivatásos katonának mész biztos van kötelezettség.

Kiküldetést nem tudom kell-e vállalni viszont elméletileg 1500 eurót kapnak akik kiküldetésen vannak.

Komolyabb egységhez meg felvételi van, mind erőnléti mind készségi. Jelentkezni lehet, de csak úgy nem leszel mesterlövész mert teszel oda egy X et.

2017. dec. 26. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:

nem ilyenre gondoltam:) mint mondtam gépészmérnök vagyok, ezt is fogom csinálni, épp ezért nem akarom hogy utána behívjanak határt vigyázni a migránsok miatt meg hasonlóak..

csak olyasmire gondoltam mint pl a 40év illetve az felettiek amit csináltak,ugye akkor kötelező volt

2017. dec. 26. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!