Milyen szakra erdemes menni, amivel a kesobbiekben el is tud helyezkedni az ember?
Ez elsösorban attól függ, hogy mi èrdekel ès milyen kèpessègekkel rendelkezel. Mèg a "büfèszakokkal" is el lehet helyezkedni, ha kitartó az ember.
Menj mèrnökire, ha jó vagy matekból ès fizikából.
Menj gazdaságira, ha szereted a nyelveket ès kèpes vagy tanulni öket.
Menj kommunikációra, ha igazán tehetsègesen írsz ès elèg talpraesett vagy bekerülni egy szerkesztösègbe.
Menj orvosira, ha szorgalmas vagy, eltökèlt (ès gazdag).
A legjobbaknak mindig lesz munkája :)
Koszonom szepen a valaszokat. Igazabol sok minden erdekel,ezert nem tudom,pedig mar ideje eldontenem. Folyamatosan bujom a felvi.hu-n a szakokat,de nagyon sok olyan van,amiben el tudnam kepzelni magam. Most epp a vegyeszmernoki szakot neztem..ez is tetszik. Amugy pedig a nyelveket is szeretem,az emberekkel is szeretnek foglalkozni majd a kesobbiekben.
Most amik a leginkabb eloterben vannak szamomra legalabbis: vegyeszmernok,rekreacioszervezes es egeszsegfejlesztes,a kommunikacio azert nem,mert nagyon sokan vegeznek itt,es nem hiszem hogy kapcsolatok nelkul el tudnek helyezkedni. A turizmus-vendeglatas is erdekelne,de ezzel ugyan igy vagyok mint az elozo szakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!